Associacions

SALUT i TREBALL compte amb diverses associacions per tal d’oferir un millor servei en l’àmbit de prevenció. ¡Descubreix les associacions amb les que col·labora Sit Prevenció a continuació!

ASPA

La “Federación ASPA de Servicios de Prevención Ajenos” neix el novembre de 2005. I, està constituïda per les més importants associacions autonòmiques i la “Associación ASPA”.

És una organització no lucrativa, d’àmbit estatal. L’objectiu és defensar els interessos dels associats, les idees de lliure mercat i la consolidació d’un nou i important sector.

Asprecat

L’Associació Catalana d’entitats Preventives Acreditades (ASPRECAT) és l’associació més representativa dels Serveis de Prevenció Aliens i Entitats Auditores a l’àmbit de Catalunya.

ASPRECAT exerceix un important paper com a actor del sector. Amb intensa interlocució tant amb les Administracions, com amb altres associacions i organitzacions. És membre col·lectiu de Foment del Treball Nacional, circumstància que consolida el seu caràcter d’associació patronal.

Cambra Tarragona
CEPTA
Cambra Reus
PIMEC
Contacto

¡Pide presupuesto sin compromiso!