en Sin categorizar

Èxit absolut de participació, 162 assistents. Així ho ha confirmat Joan Ignasi Moreu en finalitzar el webinar organitzat pel Col·legi Oficial de Joiers de Catalunya, JORGC, acte en el qual s’ha donat a conèixer els requeriments legals i el protocol a seguir en matèria de prevenció de riscos laborals per a reobrir les joieries i rellotgeries, realitzat per Salut i Treball, partner del Col·legi en matèria de Prevenció de Riscos Laborals.

La ponent, Cristina Linares, responsable de Plans de Contingència de Salut i Treball, ha explicat les principals mesures de prevenció que s’han de realitzar a partir d’ara a les joieries per a preparar la seva reobertura. Garantir la higiene dels llocs de treball, reduir el nombre de treballadors redistribuint tasques, espaiar els horaris o realitzar diferents torns, neteja de les joies, ús de màscares o de pantalles, protecció del treballador, client i consumidor seran la norma habitual per a treballar en aquests establiments.

Joan Ignasi Moreu, director general del Col·legi Oficial de Joiers de Catalunya, ha constatat la importància que ha suscitat aquest acte online entre els seus associats i els ha emplaçat a futurs contactes per a continuar informant sobre aquestes mesures de prevenció, que suposa, aniran canviant al ritme que marqui el desconfinamiento i la mateixa pandèmia i la seva evolució

Mira el VÍDEO complet del WEBINAR: https://www.youtube.com/watch?v=6GNdHXCBrl0