en Sin categorizar

La XIX Congrés Internacional #ORP2019 escalfa motors. La Fundació Internacional ORP ja té enllestida la dinovena edició del seu Congrés de Prevenció de Riscos Laborals. La cita, els dies 5, 6 i 7 de juny i la seu, Madrid. Des Salut i Treball, estarem presents en aquest acte participant en la taula de debat “El valor de les persones en l’era digital”, el dia 7 de juliol de 9 a 10 hores. I per donar-vos més facilitats i animar-vos a l’hora d’assistir a aquesta interessant cita, us oferim un descompte marcant el codi SIT-ORP 2019 en el moment de inscriure-us a www.orpconference.org.

La temàtica del Congrés girarà sobre el lema “Empreses Saludables: El valor de les persones en l’Era Digital”. En aquesta edició es pretén recuperar la importància de les persones a l’empresa, el reconeixement com a epicentre que mai haurien d’haver perdut. Els temes que es tractaran aquests dies són molts i molt variats: noves tecnologies, nous materials, noves possibilitats, nous reptes i nous riscos.

Aquesta vegada el Congrés es centrarà en el valor de les persones en l’era digital, en el marc de les empreses saludables i comptarà, al llarg de tres dies amb la participació de més de 150 conferenciants de diferents nacionalitats, pertanyents a empreses, organitzacions institucions i universitats de primer nivell internacional i un alt compromís en amb la salut de les persones en el seu entorn laboral.

Prenent com a focus les persones, la salut i la seguretat s’abordaran continguts amb diferents enfocaments i nivells d’actuació, començant amb el management, la intel·ligència emocional i el blockchain. I també, ergonomia, bones pràctiques, innovació i les experiències en altres països al voltant de la prevenció i la salut, l’educació en l’àmbit universitari, el perfil de l’ocupació que vénen i els medicaments.

La tecnologia recorrerà els camins de la robòtica, la intel·ligència artificial, els nanos materials i recursos com els drones. I completarà la proposta temàtica del congrés la igualtat, la sostenibilitat i la productivitat.

A més, el XIX Congrés Internacional ORP, lliurarà els reconeixements a companyies, entitats i professionals que destaquen en l’impuls, desenvolupament i la difusió d’iniciatives que contribueixin a millorar el benestar en l’àmbit de l’activitat laboral i optimitzen el valor de les persones en les empreses. Ens veiem a Madrid…!

+info: https://www.youtube.com/watch?v=dBTpmi10yLM&feature=youtu.be&fbclid=IwAR3uC7Az2_eHvWsRTG80E46BuktaV_F3-iACOYBhNfvI-Nev4RU1J8J9oFQ

+info: https://fiorp.org/orp-conference/?fbclid=IwAR2eAfV-P1_T-INoRiv5gIyb9lGFe7CtRhSbqULWqaRmjH9iY_jrax-n28Y