en Sin categorizar

Paco Lari, gerent de Salut i Treball, i Laura Roigé, presidenta de la Cambra de Tarragona, han signat el conveni Premium de la Cambra de Tarragona. Un acord pel qual Salut i Treball renova la seva confiança amb la Corporació tarragonina i li segueix fent costat en totes aquelles iniciatives que s’impulsen en matèria de dinamització econòmica, vertebració del territori i foment de la internacionalització de les empreses.

Salut i Treball, Servei de Prevenció de Riscos Laborals, és un Servei de Prevenció Aliè degudament acreditat i amb reconeguda experiència que ofereix, amb les màximes garanties, una atenció acurada en el camp de les àrees preventives de: Seguretat, Higiene industrial, Ergonomia i psicosociologia i Medicina del treball.

Els serveis específics pel sector de la Construcció: formació segons conveni, coordinació de seguretat a les obres i elaboració  de plans de seguretat. Més el foment d’hàbits saludables a les empreses fan de Salut i Treball un referent i complementen la seva vocació d’atenció integral i, també, de consultoria.

Salut i Treball opera al conjunt de l’Estat des de Tarragona, Reus i Barcelona, gràcies a unes modernes instal·lacions i al valor afegit d’una organització multidisciplinària capaç d’atendre ràpida i eficientment les necessitats dels clients.