en Sin categorizar

Salut i Treball ha decidit entrar amb força en el camp de la formació online. I ho ha fet amb una oferta àmplia i de qualitat sota la marca pròpia SIT Formació. A la pràctica aquesta nova estratègia no només suposa impartir cursos en remot, ja que mantindrà i seguirà ampliant el ventall de cursos presencials, sinó apostar per un nou servei que d’ençà la pandèmia de la Covid-19 s’ha convertit en imprescindible per seguir garantint la preparació i, per tant, l’ocupabilitat dels qui desitgen ampliar els seus coneixements.

“Presentar ara aquesta nova modalitat de formació suposa per nosaltres una oportunitat”, explica Paco Lari, director general de Salut i Treball. “Una oportunitat que no s’ha preparat pas d’un dia per l’altre. Teníem molt clar que, per assolir els estàndards de qualitat que ens havíem proposat, necessitàvem poder oferir un canal molt ben treballat, tant pel que fa al volum en l’oferta com en l’orientació de les diferents àrees lectives”.

De fet, Salut i Treball porta gairebé un any treballant en el desenvolupament d’aquesta plataforma. “El camí ha estat llarg. Però el resultat ens satisfà plenament i estem segurs d’haver assolit un nivell de competitivitat òptim i d’estar a l’alçada de les expectatives del mercat”.

L’estrena de SIT Formació s’ha fet amb força, amb un total de 73 cursos agrupats dins de cinc àrees estratègiques com són Habilitats directives; Habilitats personals; Recursos humans; Sanitat, serveis socials i igualtat i Especialitzacions professionals.

L’oferta, que s’orienta tant al mercat nacional com al llatinoamericà, ja es pot consultar i contractar des de la nova plana web de SIT Formació: www.sitformacion.com