en Sin categorizar

Salut i Treball ha donat un pas més en el seu procés de creixement a Catalunya, on a les delegacions de Tarragona, Reus i Barcelona s’hi suma ara la de Lleida. “Afrontem aquesta nova etapa amb molta il·lusió i amb la decidida voluntat d’aportar la nostra contrastada experiència i professionalitat a les empreses lleidatanes”, ha assenyalat Paco Lari, director general de Salut i Treball.

Salut i Treball, especialitzada en serveis de prevenció de riscos laborals, és una empresa jove, va iniciar la seva trajectòria fa poc més de vuit anys.

Amb més de 20 persones en plantilla s’ha convertit en tot un referent en PRL, primer al sud de Catalunya, després a Barcelona, i ara aspira a fer-ho al conjunt del país, gràcies a la inauguració de la delegació a la capital de les Comarques de Ponent, a la que li seguirà, aviat, Girona.

“Lleida és per nosaltres una plaça estratègica, atès el seu potencial gràcies al creixent dinamisme de les seves empreses i un posicionament en el conjunt del país cada cop més significatiu”, apunta Lari.

Qui és Salut i Treball

“Des d’un primer moment ens vam plantejar ser una empresa molt proactiva, àgil, propera i, sobretot, molt eficient a l’hora d’atendre les demandes dels clients. Operem en un sector on se n’espera que siguem capaços d’avançar-nos a les necessitats dels qui confien en nosaltres. I en tots aquests anys no hem fet altra cosa”, comenta Paco Lari.

Per això, Salut i Treball ha apostat, des d’un primer moment, per la digitalització i per complementar els serveis en prevenció de riscos laborals i la vigilància de la salut, amb l’especialització en donar resposta a nous reptes com ara les addiccions lligades a la tecnologia, els perills en l’ús de nanomaterials, els beneficis dels hàbits saludables a les empreses i l’impuls de protocols d’actuació per a l’etapa postcovid adreçats a diferents sectors productius de Catalunya.

I és que d’ençà la declaració de l’estat d’alarma, l’empresa que dirigeix Paco Lari ha estat capaç, des d’un primer moment, de posar-se al costat dels clients tot desplegant una important aposta digital i de comunicació per no desatendre’ls en cap moment i donar resposta immediata a les seves necessitats, la qual cosa explica que la qualitat del servei sigui un dels punts forts i, alhora, més ben valorats en les enquestes internes sobre satisfacció dels clients.

D’altra banda, Salut i Treball està diversificant la seva activitat mitjançant la millora de les competències professionals, l’ocupabilitat i el coneixement a través de la plataforma online SiT Formación, així com la preocupació per la vigilància de la salut dels treballadors amb la implantació del canal mèdic digital SiT Telemedicina. Ambdós, projectes d’abast nacional i internacional. “Que ens permeten també créixer en clients arreu de l’Estat i a Amèrica llatina”, apunta Paco Lari.

Val a dir que enguany Salut i Treball ha estrenat unes noves oficines de més de 300 metres quadrats a la seva seu central de Reus i s’ha convertit en el partner estratègic en PRL de les associacions i gremis de restauració de les Comarques de Tarragona, Barcelona i de la Catalunya Central.

Una experiència que ara es posa, també, al servei de les empreses, negocis i activitats de Lleida.