en Sin categorizar

La firma que dirigeix Paco Lari assoleix un acord estratègic amb el Gremi de Restauració de Barcelona.

Salut i Treball ha donat un pas de gegant en la seva estratègia de creixement a Barcelona en assolir un acord de col·laboració amb el Gremi de Restauració de la capital de Catalunya. La firma que dirigeix Paco Lari s’ha convertit en el partner d’un sector productiu que aplega a més de 3.000 negocis associats.

A la pràctica suposa que Salut i Treball posarà a disposició del Gremi, i de les activitats vinculades a aquest ram, tota la seva experiència pel que fa als serveis lligats a la prevenció de riscos laborals.

“Que el Gremi de Restauració de Barcelona ens hagi fet confiança suposa per nosaltres un reconeixement a la feina realitzada fins ara i també un repte. Treballarem activament per estar a l’alçada de les expectatives”, assenyala Lari.

De fet, la trajectòria de Salut i Treball, en els poc més de vuit anys de vida, s’ha caracteritzat sempre pel seu dinamisme i proactivitat, el que l’ha portat a ser un referent al país i a diversificar i ampliar la seva oferta per tal d’estar sempre al costat dels clients i anticipar-se a les seves demandes. Com va quedar palès d’ençà la declaració de l’estat d’alarma, “quan el nostre equip va ser capaç de donar resposta, amb la màxima eficiència i capacitat d’adaptació a unes necessitats mai vistes”, comenta el director general de Salut i Treball.

Qui és el Gremi de Restauració de Barcelona

El Gremi de Restauració de Barcelona és l’entitat que representa col·lectivament el sector, això significa que és l’interlocutor vàlid amb les institucions, cosa que li permet influir significativament en la legislació, decrets i normes que afecten el sector. És també un lloc de trobada on l’agremiat pot aportar els seus problemes, suggeriments i queixes per tractar de solucionar els problemes, fent una pressió comú. Ofereix un assessorament integral a través del seu gabinet tècnic, amb serveis altament especialitzats i qualificats.

Les principals funcions del Gremi són: vigilar i defensar els interessos dels restauradors a tots els nivells. Posar a l’abast dels seus agremiats el màxim de serveis i avantatges al millor preu. Desenvolupar iniciatives i projectes per dinamitzar i actualitzar el sector.

Qui és Salut i Treball

Salut i Treball, Servei de Prevenció de Riscos Laborals, és un servei de prevenció aliè degudament acreditat i amb reconeguda experiència per tal d’oferir, amb les màximes garanties, un servei acurat en el camp de les àrees preventives de: Seguretat, Higiene industrial, Ergonomia i psicosociologia i Medicina del treball.

Els serveis específics pel sector de la Construcció: formació segons conveni, coordinació de seguretat a les obres i elaboració de plans de seguretat; més el foment d’Hàbits saludables a les empreses fan de Salut i Treball un referent i complementen la seva vocació d’atenció integral i, també, de consultoria. El seu equip de professionals opera al conjunt de l’Estat des de Tarragona, Reus, Barcelona i Lleida.

Val a dir que Salut i Treball té una llarga experiència atenent les necessitats específiques d’empreses del sector de la restauració. A més, és soci actiu de l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de la Província de Tarragona.

A la foto, un moment de la signatura de l’acord. D’esquerra a dreta, Roger Pallarols, director general del Gremi de Restauració de Barcelona i Paco Lari, director general de Salut i Treball.