en Sin categorizar

Paco Lari, director general de Salut i Treball i Francesc Pintado, president de l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de Tarragona, AEHT, han decidit renovar l’acord de col·laboració que la firma referent en serveis de prevenció de riscos laborals mantenia amb aquest col·lectiu empresarial que aplega els interessos de més de 500 hotels, restaurants i bars del territori. 

Salut i Treball oferirà els seus serveis en unes condicions avantatjoses als associats de l’AEHT, que disposaran en tot moment de l’experiència d’una companyia que opera al conjunt de l’Estat des de Tarragona, Reus, Barcelona i Lleida, gràcies a unes modernes instal·lacions i al valor afegit d’una organització multidisciplinària capaç d’atendre ràpida i eficientment les necessitats dels clients. 

Salut i Treball, Servei de Prevenció de Riscos Laborals, és un Servei de Prevenció Aliè degudament acreditat i amb reconeguda experiència per tal d’oferir, amb les màximes garanties, un servei acurat en el camp de les àrees preventives de: Seguretat, Higiene industrial, Ergonomia i psicosociologia i Medicina del treball. 

Val a dir que els serveis específics pel sector de la Construcció: formació segons conveni, coordinació de seguretat a les obres i elaboració  de plans de seguretat; més el foment d’hàbits saludables a les empreses fan de Salut i Treball un referent i complementen la seva vocació d’atenció integral i, també, de consultoria. 

A la foto, Francesc Pintado, president de l’AEHT i Paco Lari, director general de Salut i Treball, després de la signatura.