en Sin categorizar

Salut i Treball, Servei de Prevenció de Riscos Laborals, ha signat amb el Col·legi Oficial de Joiers, d’Orfebres, de Rellotgers i de Gemmòlegs de Catalunya, JORGC, un acord de col·laboració que té com a objectiu que les empreses associades a aquest col·lectiu, així com el mateix Col·legi, rebin un servei altament qualificat per tal de poder atendre, com fa qualsevol altre empresa, les seves obligacions en matèria de prevenció, segons es recull a la Llei 31/1995 de Prevenció de riscos laborals.

Joan Ignasi Moreu, director general de JORGC, ha assenyalat que “el Col·legi ha decidit que sigui Salut i Treball, atesa la seva experiència i reputació, qui es faci càrrec d’aquest servei”. Una decisió que reforça la presència i reconeixement d’aquesta firma, dirigida per Paco Lari, tant a Barcelona com al conjunt de Catalunya.

JORGC donarà compte d’aquest acord als seus associats i els hi recordarà que estan obligats a elaborar i executar un manual amb l’avaluació de risc, pla de prevenció, protocol de mesures d’emergència i a formar-se en riscos laborals, alhora que els hi comunicarà que cal vigilar periòdicament la salut dels treballadors.

Paco Lari ha assegurat que “gestionarem el servei a les empreses de joieria i rellotgeria col·legiades tot adequant-lo a les especificitats del sector en quant a la problemàtica de la seguretat i la sinistralitat”.

JORGC

El Col·legi Oficial de Joiers, d’Orfebres, de Rellotgers i de Gemmòlegs de Catalunya, JORGC, va ser el primer col·legi d’aquest sector que es va constituir com a corporació de dret públic al món, l’any 2002. El model de JORGC és pioner al mercat espanyol i ha servit per marcar un camí que s’ha seguit, posteriorment, en d’altres comunitats autònomes.

JORGC s’ha consolidat com a una entitat de representació col·lectiva i dotada de rellevància institucional. L’entitat ha aconseguit establir-se com un dels col·legis professionals catalans més actius, marc de referència del sector de la joieria a Espanya i pont de diàleg permanent entre l’administració i els col·legiats. Actualment compta amb més d’un miler de col·legiats.

Salut i Treball

Salut i Treball, Servei de Prevenció de Riscos Laborals, és un servei de prevenció aliè degudament acreditat i amb reconeguda experiència que ofereix, amb les màximes garanties, un servei acurat en el camp de les àrees preventives de: Seguretat, Higiene industrial, Ergonomia i psicosociologia i medicina del treball.

Els serveis específics pel sector de la Construcció: formació segons conveni, coordinació de seguretat a les obres i elaboració  de plans de seguretat; més el foment d’hàbits saludables a les empreses fan de Salut i Treball un referent i complementen la seva vocació d’atenció integral i, també, de consultoria.

L’equip de professionals de Salut i Treball opera al conjunt de l’Estat des de Tarragona, Reus i Barcelona, ​​gràcies a unes modernes instal·lacions i al valor afegit d’una organització multidisciplinària capaç d’atendre ràpida i eficientment les necessitats dels clients.

A la foto, un moment de la signatura de l’acord amb Joan Ignasi Moreu, director general de JORGC i Paco Lari, director general de Salut i Treball.