en Sin categorizar

Pateixes estrès o ansietat per la Covid-19? Salut i Treball et vol ajudar a superar totes dues emocions amb el curs “5 eficaces eines per a gestionar l’estrès i l’ansietat, enfront de la Covid-19” que ha programat en dues convocatòries, per als dies 15 i 17 de desembre, i que impartirà Minerva Castillo, Coach Salut i Benestar.

Per a moltes persones, avui el seu dia a dia està ple d’estrès, falta de descans, irritabilitat, aclaparaments i presses.

Sentir-nos nerviosos, inquiets o desbordats, ens limita tant en la nostra vida personal com professional, dificultant la realització de les activitats quotidianes, disminuint la qualitat de les relacions personals i laborals, així com afectant la nostra salut i benestar.

A través d’aquest curs i taller dinàmic, molt pràctic, obtindràs senzills recursos que t’ajudaran a desenvolupar estratègies i habilitats, per fer front de manera més assertiva, als moments i vivències estressants del teu dia a dia.

Aconsegueix viure una vida més calmada, productiva i equilibrada.

A més, el taller inclou: un àudio d’iniciació a la respiració conscient i dues meditacions Mindfulness.

Continguts

Estrès en ment i cos.

Respiració i qualitat de vida.

Presència i relaxació.

Millorar els meus estats emocionals.

Hàbits i qualitat de vida.

Gestió del temps.

Meditacions breus guiades.

Metodologia: Taller eminentment pràctic. Alternant els espais breus de teoria amb la pràctica del concepte explicat. Amb múltiples exercicis i eines per poder utilitzar en la vida quotidiana.

Destinat a: Persones que vulguin adquirir formació i eines per millorar el seu benestar. Incrementant la calma interna, regulació emocional i alhora, millorar les seves relacions socials.

Minerva Castillo dirigeix una firma amb el seu mateix nom especialitzada en Consultoria en Empresa Saludable; Formació, consciència i motivació en salut i benestar; Autolideratge; Retirs i experiències saludables per empreses i Sessions personalitzades de coaching amb l’objectiu final d’aconseguir augmentar la competitivitat i la productivitat de les empreses, tot reduint les baixes laborals i l’absentisme, mitjançant la millora de la salut i el benestar de les plantilles.

+ info: www.minervacastillo.es

Per a facilitar la realització del curs, que tindrà una durada de 3 hores i un preu d’inscripció de 45 euros, oferim dues convocatòries:

Dimarts 15 de desembre, de 09.30h a 12.30h. L’enllaç per a la inscripció: https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZIqfuygrjMrHNVHf2779MhTDLrxfLpF7cAs

Dijous 17 de desembre, de 18.00h a 21.00h. L’enllaç per a la inscripció: https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZUtduGtpzstEtYHo80oIXHBxkFYFihAdkme