en Sin categorizar

Avui hem rebut una molt bona noticia que ens estimula a seguir millorant i a donar el millor de nosaltres mateixos. Salut i Treball ha estat distingida en el marc dels Premis Pime de l’Any a Tarragona 2021 amb el Premi a la Formació i Ocupació. Gràcies Banco Santander, Cámara de España, La Vanguardia, Cambra de Tarragona i Cambra de Reus per aquest reconeixement. 

El Premi s’ha lliurat a la Cambra de Tarragona. Així se’ns ha presentat i aquests són els mèrits que ens han reconegut: 

Salut i Treball és una empresa especialitzada en serveis de prevenció de riscos laborals. Té seus a Tarragona, Reus, Barcelona i Lleida. L’any passat va incrementar la plantilla en un 60 per cent. La presència de dones a l’equip va augmentar en un 70 per cent i la despesa en formació ho va fer en un 50 per cent. Tot per fer front als reptes del sector i a la diversificació en les plataformes digitals SiT Formació, foment del coneixement i les habilitats professionals, i SiT Telemedicina, prevenció i millora de la salut laboral.. 

I aquestes han estat les paraules d’agraïment de Paco Lari, director general de Salut i Treball en el moment de recollir el Premi: 

Abans de res vull agrair aquest reconeixement a Banco Santander, Cámara de España, La Vanguardia i, en especial, a les Cambres de Tarragona i Reus, institucions que ens han recolzat, sempre que ho hem necessitat, i ens han ajudat a créixer en el camp de la prevenció de riscos laborals. 

Aquest Premi no l’hauria d’estar recollint jo, o més ben dit, no l’hauria d’estar recollint només jo. 

M’agradaria que en aquest faristol m’hi poguessin acompanyar totes i cadascuna de les persones que formen part de l’equip de Salut i Treball i que en aquest duríssim 2020 han donat el millor de si mateixes, no només per mantenir l’activitat davant un context advers, si no que han estat capaces d’empènyer fins al punt de que hem presentat dos grans projectes que marcaran el futur de la companyia: les plataformes digitals SiT Formación i SiT Telemedicina. 

A més, enmig de la pandèmia hem estrenat unes noves instal·lacions a Reus i hem obert a Lleida. 

2020 ha estat un any complicat és cert. I des de Salut i Treball ens hi hem enfrontat treballant encara més, amb il·lusió, creativitat, digitalització, imaginació, comunicació… tot amb la ferma voluntat de donar el millor servei possible, malgrat que les circumstàncies i les necessitats han estat moltes vegades desconegudes. 

El Premi a la Formació i l’Ocupació representa per Salut i Treball un estímul i un reconeixement a un esforç sense precedents. 

Gràcies als organitzadors del Premi Pime de l’Any 2021 a Tarragona i gràcies a les 24 persones que integren l’equip de Salut i Treball.  

Aquest Premi va per vosaltres.