en Sin categorizar

La Cambra de Comerç de Reus ha reconegut la nostra feina en la lluita contra la pandèmia atorgant-nos un dels Premis Honorífics Compromís Reus 2021, destacant així la nostra trajectòria empresarial i la nostra política d’expansió (Reus, Tarragona, Barcelona i Lleida).

Amb el lliurament d’aquest guardó, la Corporació pretén exemplificar l’activitat del sector de la prevenció de riscos laborals en aquest moment de tanta intensitat que ens està tocant viure, assenyalant a més que hem estat un referent a l’hora d’assistir i donar resposta a les empreses en aquest àmbit tan sensible.

Per això ens sentim satisfets i molt complaguts per rebre’l. Endavant…!

Estava previst que la gala per lliurar aquest guardó es realitzés aquest dimecres dia 22 de desembre però per responsabilitat, els Premis Cambra han quedat ajornats el proper dia 16 de març del 2022.

Gràcies a la Fundació Internacional ORP per fer-se ressò de la notícia a les pàgines de Prevenció Integral…

info 👉 https://www.prevencionintegral.com/en-clave-prevencion/noticias/2021/12/20/premio-honorifico-compromis-reus-2021-reconoce-trabajo-salut-i-treball-en-lucha-contra-pandemia?fbclid=IwAR3xsVSOK-inTYI0veUu74PcuAaEjUSxluaFjo6AfLG52BX_L9AV2jsy79M