en Sin categorizar

Salut i Treball, servei de prevenció de riscos laborals amb seus a Tarragona, Reus i Barcelona, està essent aquest dies molt proactiva en l’atenció a les necessitats i demandes dels seus clients en tot allò que té a veure amb les qüestions derivades de la crisi econòmica i social provocada per la pandèmia de la Covid-19.

En aquest sentit, l’empresa que dirigeix Paco Lari, ha estat pionera a Catalunya en l’elaboració d’un acurat protocol d’actuació específic per ajudar als joiers i rellotgers del país a posar en marxa els seus negocis, amb un objectiu prioritari: vetllar per la salut i la seguretat tant dels treballadors com dels clients.

La iniciativa ha estat validada i impulsada pel JORGC, Col·legi Oficial de Joiers, d’Orfebres, de Rellotgers i de Gemmòlegs, que n’ha ultimat els detalls per als seus associats, i té previst implementar-la durant l’anomenada “desescalada”, que acabarà traduint-se en la reobertura dels comerços detallistes de joieria i rellotgeria, i amb ells la reactivació de tallers, fabricants i industries afins.

Tal i com explica Lari, “des del moment que es va declarar la pandèmia, i es va decretar l’estat d’alarma al nostre país, vam decidir fer un esforç per adaptar la nostra estructura al nou escenari, amb la vista posada a fer costat a la realitat a la que s’enfronten i s’enfrontaran en els propers mesos els nostres clients. El protocol que hem elaborat pel JORGC és el fruit d’aquesta estratègia i compromís”.