en Sin categorizar

La firma que dirigeix Paco Lari serà el partner estratègic en prevenció de riscos laborals de la FIHRT.

Salut i Treball ha assolit un acord estratègic de col·laboració amb els més de 6.000 negocis de Catalunya que s’apleguen sota el paraigües de la Federació Intercomarcal d’Hostaleria, Restauració i Turisme, FIHRT.

A la pràctica, suposa que Salut i Treball posarà a disposició de la Federació tota la seva experiència pel que fa als serveis lligats a la prevenció de riscos laborals.

“La nova línia d’actuació que encetem amb la FIHRT suposa per nosaltres un reconeixement a la feina realitzada fins ara i també un repte. Treballarem activament per estar a l’alçada de les expectatives”, assenyala Paco Lari, director general de Grup Salut i Treball.

De fet, la trajectòria de Salut i Treball, en els poc més de vuit anys de vida, s’ha caracteritzat sempre pel seu dinamisme i proactivitat, el que l’ha portat a ser un referent al país i a diversificar i ampliar la seva oferta per tal d’estar sempre al costat dels clients i anticipar-se a les seves demandes. Com va quedar palès d’ençà la declaració de l’estat d’alarma, “quan el nostre equip va ser capaç de donar resposta, amb la màxima eficiència i capacitat d’adaptació a unes necessitats mai vistes”, comenta Lari.

Per la seva banda, Daniel Brasé, gerent de la FIHRT ha assenyalat que és molt recomanable que tots els actors implicats en el sector de l’hostaleria, el turisme i la restauració apliquin els criteris de prevenció de riscos laborals. Els clients valoren cada cop més comptar amb serveis i empreses que ofereixin no només seguretat, per a la seva integritat física, sinó també confiança i imatge pel que fa a la seva legalitat, responsabilitat corporativa social, etc.

L’aposta per Salut i Treball va en la línia de conscienciar els nostres associats de que la prevenció de riscos laborals té beneficis per a la salut del treballador/a, així com, beneficis socials (qualitat de vida a treballadors/es, famílies, entorn laboral) i econòmics (empresa i sistema social), donant una imatge corporativa de salut, sostenibilitat i compromís amb la societat, i la pandèmia que estem vivint ha fet palès aquest fet.

Qui és la FIHRT

La Federació Intercomarcal d’Hostaleria, Restauració i Turisme, FIHRT, aplega els interessos de més de 6.000 pimes, autònoms i micropimes lligats a aquests sectors productius i amb un àmbit territorial d’actuació que es circumscriu a les comarques de Barcelona, Tarragona, Terres de l’Ebre i Catalunya Central.

L’objecte de la FIHRT és la coordinació de l’acció de totes i cadascuna de les associacions que hi formen part, ostentant la seva representació en la gestió i defensa dels seus interessos comuns.

Qui és Salut i Treball

Salut i Treball, Servei de Prevenció de Riscos Laborals, és un servei de prevenció aliè degudament acreditat i amb reconeguda experiència per tal d’oferir, amb les màximes garanties, un servei acurat en el camp de les àrees preventives de: Seguretat, Higiene industrial, Ergonomia i psicosociologia i Medicina del treball.

Els serveis específics pel sector de la Construcció: formació segons conveni, coordinació de seguretat a les obres i elaboració de plans de seguretat; més el foment d’Hàbits saludables a les empreses fan de Salut i Treball un referent i complementen la seva vocació d’atenció integral i, també, de consultoria. El seu equip de professionals opera al conjunt de l’Estat des de Tarragona, Reus, Barcelona i Lleida.

Val a dir que Salut i Treball té una llarga experiència atenent les necessitats específiques d’empreses del sector de la restauració. A més, és soci actiu de l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de la província de Tarragona.