en Sin categorizar

Salut i Treball segueix, amb pas ferm, en la seva estratègia per convertir-se en un referent pel que fa a foment del concepte d’empresa saludable. L’últim moviment s’ha materialitzat aquests dies durant la celebració a Madrid del XIX Congrés Internacional ORP, un certamen que ha reunit els més destacats professionals del sector de la prevenció de riscos laborals.

Aprofitant aquesta cita, Óscar Martos, CEO d’Easy Tech Global, ETG, i Paco Lari, director general de Salut i Treball, han arribat a un acord de col·laboració a nivell nacional en virtut del qual la companyia nascuda a Reus es convertirà en auditora del Segell 5Z per la Fundació Internacional ORP, FIORP.

La vinculació de Salut i Treball amb FIORP, tant a nivell nacional com internacional, no és nova. De fet, és una de les 19 empreses que integren el Comitè Empresarial, forma

part de la Xarxa Internacional d’Empreses Saludables 5Z, RIES, i el seu compromís amb la Cultura 5Z es va posar de manifest el passat 14 de maig quan va presentar públicament a la Cambra de Tarragona els beneficis i avantatges que per a les empreses suposa aconseguir el Segell 5Z, com un camí cap a l’excel·lència.

Ara, l’aliança de Salut i Treball amb ETG li permetrà dur a terme consultories i auditories 5Z enfocades a ajudar a les empreses que vulguin aconseguir el Segell 5Z. Prèviament, l’equip ha realitzat amb èxit el Curs d’Auditor 5Z que imparteix la Universitat Politècnica de Catalunya, UPC.

Qui és RIES

RIES és una iniciativa de la Fundació Internacional ORP, FIORP, nascuda per fomentar entorns de treball sans i segurs. Aquesta Xarxa congrega i connecta a totes aquelles organitzacions que assumeixen el compromís d’activar i propiciar accions de col·laboració que posin en valor els principis de la Cultura 5Z.

Quan parlem de la Cultura 5Z ens referim a aquella filosofia enfocada a l’horitzó dels 5 Zeros: Zero Accidents, Zero Malalties, Zero Residus, Zero Desigualtat i Zero Desconeixement. Una Visió Zero que respon a la voluntat i passió de l’organització per assolir aquest estil de vida empresarial. Per aconseguir el Segell 5Z les empreses han de passar una auditoria que les faci mereixedores d’aquesta valoració.

Qui és Salut i Treball

Salut i Treball, Servei de Prevenció de Riscos Laborals, és un servei de prevenció aliè degudament acreditat i amb reconeguda experiència que ofereix, amb les màximes garanties, un servei acurat en el camp de les àrees preventives de: Seguretat, Higiene industrial, Ergonomia i psicosociologia i medicina del treball.

Els serveis específics per al sector de la Construcció: formació segons conveni, coordinació de seguretat en les obres i elaboració de plans de seguretat; més el foment d’hàbits saludables en les empreses fan de Salut i Treball un referent i complementen la seva vocació d’atenció integral i, també, de consultoria.

El seu equip de professionals opera en el conjunt de l’Estat des de Tarragona, Reus i Barcelona, gràcies a unes modernes instal·lacions i al valor afegit d’una organització multidisciplinària capaç d’atendre ràpida i eficientment les necessitats dels clients.