en Sin categorizar

Et convidem a connectar-te a la sessió online “Resiliència: La teva actitud davant la vida!” que coorganitza SALUT i TREBALL amb la Fundació Internacional ORP, CERpIE i Easy Tech Global Colòmbia. Un webinar que se celebrarà el dijous 23 d’abril de les 15 a les 17 hores. Inscriu-te en aquest enllaç i descarrega’t el link per connectar-te en directe: http://www.cerpie.com/portfolio_item/resiliencia-actitud-vida/

La presentació del webinar anirà a càrrec de Pedro R. Mondelo, director del CERpIE (Universitat Politècnica de Catalunya) i, a més, intervindran Mònica Mendoza, speaker internacional, que parlarà sobre “La resiliència i motivació en temps d’incertesa”; Virgili Gallardo, soci-director d’Humannova, que explicarà com “Liderar la resiliència en equips de canvi” i Alexandra Olaya-Castro, de la University College London, que dissertarà sobre “La resiliència: de l’amenaça a l’oportunitat”.

L’acte finalitzarà amb la taula de debat “Líders resilients: per caminar cap a l’èxit”, en què intervindran Xialei You, de la Fundació Internacional ORP, Alba Paola Daza, de Seguros Bolívar SA; Mary Luz Piñeros d’Easy Tech Global Colombia i Luz Stella Rodríguez de Colmena Seguros.

Resiliència. És la capacitat de les persones per enfrontar l’adversitat, l’habilitat per navegar en la incertesa, tenir el coratge de reconèixer que no podem mantenir el futur sota un control absolut i, finalment, l’actitud positiva davant la vida. Això és el que caracteritza les persones resilients, capaços de recuperar-se davant els cops i mantenir-se ferms en els seus valors i ideals.

Les persones resilients són també aquelles, segons els experts, que posseeixen una actitud i unes característiques personals, que els permeten assumir l’error i no descoratjar perquè el resultat de les seves accions no sigui l’esperat. Però, sóc jo una persona resilient? I què puc fer per ser-ho? Les respostes a totes aquestes qüestions, al webinar.