en Sin categorizar

La durada en el temps de la pandèmia per la Covid-19 està provocant que als seus estralls, pèrdua de vides i crisi econòmica, s’hi estiguin sumant ara noves problemàtiques i patologies.

Aquesta realitat la coneixen molt bé a Salut i Treball, servei de prevenció de riscos laborals que, des d’un primer moment i d’ençà la declaració de l’estat d’alarma, han multiplicat el seus esforços per estar al costat dels clients, tot donant-los el suport que empreses i treballadors necessiten per poder fer front a una situació mai viscuda.

“Estem veient com la cura per la salut emocional dels equips de treball requereix cada cop més atenció i preocupa força a les empreses, ja que del benestar anímic dels seus treballadors en depèn directament el grau de motivació, i per tant, la productivitat i viabilitat de les organitzacions, explica Paco Lari, director general de Salut i Treball.

“Arribats a aquest punt, i davant la necessitat d’impulsar aquest servei, hem decidit establir un acord estratègic de col·laboració amb Marta Domènech, empresària i directiva amb una àmplia i reconeguda trajectòria professional, Màster en Psicologia Sistèmica i Certificada per coachingwingwave, que es farà càrrec del servei de Teleterapia i Teleacompanyament de Salut i Treball.

“De l´experiència pròpia n´he fet un camí professional i acompanyo a les persones i les seves feines en la salut organitzacional de l´empresa i en la personal. Quan la persona i la feina no estan alineats és quan sorgeixen els problemes”, explica Domènech.

“Estem segurs que de la unió dels seus coneixements i de la capacitat tècnica de l’equip de Salut i Treball en resultarà una experiència molt profitosa per a les dues parts, però sobretot per a la salut emocional dels treballadors i les empreses”, puntualitza Lari.

Salut i Treball té previst vehicular aquest nou servei a través de la recentment presentada plataforma virtual SiT Telemedicina, pels seus avantatges d’immediatesa i proximitat.