en Sin categorizar

Salut i Treball segueix amb pas ferm el camí cap a l’especialització del seu servei de promoció dels hàbits de vida saludables a les empreses, per això ha assolit un acord de col·laboració amb Minerva Castillo, reconeguda professional en aquest camp.

“Estem convençuts que la trajectòria i experiència de Minerva Castillo ens permetrà sumar sinèrgies en una àrea com és la de la salut i benestar dels treballadors que, per nosaltres, és estratègica atesa la creixent preocupació i interès de les organitzacions per aconseguir que els seus equips adoptin hàbits saludables i això redundi en el benestar i proactivitat de l’organització”, ha explicat Paco Lari, director general de Salut i Treball.

“Amb aquesta nova etapa que encetem pretenem, justament, dotar les empreses de les eines necessàries per assolir satisfactòriament aquests objectius”, ha puntualitzat Lari.

Per la seva banda, Minerva Castillo ha agraït la confiança de Salut i Treball. “En el ben entès que la millora constant de les empreses passa avui en dia, més que mai, per aconseguir que aquestes es preocupin i s’ocupin de la salut i el benestar dels seus equips. Estic segura que gràcies a l’estructura i implantació en el territori de Salut i Treball podrem aconseguir que cada cop més empreses puguin gaudir dels beneficis de considerar-se i actuar com a saludables”.

Salut i Treball és un servei de prevenció de riscos laborals, que opera al conjunt de l’Estat, en el camp de les àrees preventives de Seguretat, Higiene industrial, Ergonomia i psicosociologia i Medicina del treball.

Els serveis específics pel sector de la Construcció: formació segons conveni, coordinació de seguretat a les obres i elaboració de plans de seguretat; més el foment d’hàbits de vida saludables a les empreses fan de Salut i Treball un referent i complementen la seva vocació d’atenció integral i, també, de consultoria.

+ info: www.sitprevencio.cat

Minerva Castillo dirigeix una firma amb el seu mateix nom especialitzada en Consultoria en Empresa Saludable; Formació, consciència i motivació en salut i benestar; Autolideratge; Retirs i experiències saludables per empreses i Sessions personalitzades de coaching amb l’objectiu final d’aconseguir augmentar la competitivitat i la productivitat de les empreses, tot reduint les baixes laborals i l’absentisme, mitjançant la millora de la salut i el benestar de les plantilles.

+ info: www.minervacastillo.es