en Sin categorizar

Escalfant motors…! Salut i Treball va assistir a la Jornada Precongressual Mallorca ORP2019.

Perquè una empresa sigui SENSIBLE, SALUDABLE I SEGURA, i posseeixi les tres “S”, s’ha de treballar per assegurar que hi hagi una veritable prevenció col·laborativa.

El 8 d’abril van estar parlant de les empreses sensibles, saludables i segures en aquesta important cita, en la qual van comptar amb diverses conferències que van comentar en profunditat el concepte de prevenció col·laborativa. Per aconseguir això, cada persona ha de ser responsable de l’impacte del que facin els altres i aconseguir reeixits resultats ha de ser fruit d’una actuació conjunta. Amb l’ús d’aquest terme es pretén fomentar la implantació de mecanismes de comunicació, tant interna com externa, en les organitzacions.

Aquest concepte inclou la participació de tots els treballadors en la instauració de la prevenció en l’organització, la qual cosa afavoreix que les persones pensin de manera diferent, més assertiva, més compromesa i més productiva. De la mateixa manera, també inclou la possibilitat de compartir les bones pràctiques i els bons resultats amb altres organitzacions per tal de millorar la prevenció de manera conjunta. Molt interessant…!