en Sin categorizar

Una jornada esplèndida, envoltats de grans prevencionistes i en una gran ciutat com Sandander. Amb aquestes paraules Paco Lari, director general de Salut i Treball, ha resumit la seva participació durant la jornada sobre empreses saludables que ha tingut lloc avui 1 de març a aquesta ciutat, un acte organitzat per la Fundació Internacional ORP i CERpIE.

Lari ha estat el protagonista d’una de les taules rodones que portava per títol “El valor de les persones en l’era digital”. Durant la seva intervenció, ha assenyalat que “és vital que una empresa tingui una bona prevenció per ser una empresa saludable, altrament serà impossible”.

Posteriorment, el CEO de Salut i Treball ha assegurat que “no podem parlar d’empresa saludable si l’empresa no és segura, si el vostre sistema de gestió de la prevenció no compleix amb la legislació en SST”.

Durant tot el matí, els diferents ponents han ressenyat que l’empresa saludable néixer com una moda però ara les empreses s’han adonat que és una cosa fonamental per arribar a ser competitives i han posat en valor la importància d’utilitzar ètica i eficaçment a la Prevenció de Riscos Laborals.