en Sin categorizar

El passat divendres 11 de octubre Salut i Treball va participar a la “Jornada Tècnica ORP MÈXIC 2019” sobre empreses saludables. Durant l’acte, el nostre director general Paco Lari va parlar sobre “Prevenció de riscos psicosocials: una aposta de futur”, apostant fermament per l’empresa saludable i va lloar les bondats de la filosofia del Segell 5Z. Una interessantíssima reflexió i un tema que donarà per a molt.

Pedro Mondelo va ser l’encarregat d’inaugurar aquesta Jornada Tècnica “El valor humà i la tecnologia com a factor de qualitat i innovació en el treball” a Mèxic, on va defensar que “només les empreses excel·lents incorporen al seu quefer quotidià la innovació al procés preventiu”.

Xialei Yuo Chen, directora tècnica de la Fundació Internacional ORP (FIORP), va parlar sobre la “Empresa saludable 5Z: una visió integral de les organitzacions del futur”.

I Asun Galera, Investigadora de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), va explicar les bondats dels “Nanomaterials: reptes i oportunitats” durant la seva intervenció. En definitiva, un acte molt aclaridor.