en Sin categorizar

Conscients de la importància de gaudir d’un bon estat de salut, tant a nivell físic com també anímic, grup Salut i Treball ha posat en marxa una iniciativa que convida a tothom a moure’s, reactivar-se, carregar les piles i afrontar el dia a dia amb la vitalitat necessària per superar els reptes i, donat el cas, convertir-los en oportunitats.

“Mou-te amb Salut i Treball” és una sèrie de webinars actius que es programaran els dilluns de cada setmana, de les 15.30 a 16.30 hores. Les sessions estaran dirigides per Ingrid Braña Ciuró, professional amb una dilatada experiència en el camp del foment del benestar físic, és també una reconeguda comunicadora dels beneficis de l’exercici i la pràctica esportiva.

La primera sessió començarà el proper 1 de febrer i la Ingrid ens explicarà de forma teòrica (15 minuts) i pràctica (30 minuts) què podem fer per no sentir-nos encarcarats. En ser una sessió interactiva els assistents tindran 15 minuts per poder fer arribar les seves preguntes i comentaris.

Per cert, i com ja hem explicat, aquests webinars no seran pas de sofà. Així que posa’t roba còmoda, millor si és d’esport, i inscriu-te aquí…! 👉 https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZ0pc–przkqGdfODzJF-5PicOg3ZywkhLtg

De què parlarem al webinar de l’1 de febrer

Parlarem i reflexionarem sobre la importància de sentir-nos actius i saludables; com evitar lesions i prevenir malalties; treballar el canvi d’hàbits; millorar la qualitat física i el funcionament de l’organisme; afavorir i augmentar l’esperança i la qualitat de vida; aprendre a dormir millor i treballar la memòria.

Què farem al webinar de l’1 de febrer

Pren nota de tot el que la Ingrid ens farà fer, amb seguretat i el màxim aprofitament, està clar: rotacions de coll, espatlla i lateral; activació dels oblics i laterals; mobilitat de canells i colzes; elevacions de talons i cames i estiraments i flexió de tronc i coll.

Qui és la Ingrid Braña

La Ingrid és Llicenciada en Psicopedagogia, Diplomada en Magisteri d’educació Infantil i Titulada com a directora i monitora de Temps lliure.

Coneix molt bé els beneficis de l’esport, tant pel que fa a la salut de les persones, com per l’impuls de l’alt rendiment professional ja que té els títols de: entrenadora de bàsquet (segon nivell), monitora de natació, àrbitre de bàdminton, natació per nadons, aquagym, cicling, bodycombat, CWworks.

De ben segur l’haureu vist també a Canal Reus, ja que és la presentadora i guionista del programa Activa’t.

En la seva extensa bio hi destaca també la seva labor docent al Postgrau/màster en organització i gestió escolar de la Universitat Blanquerna Ramon Llull i cursos per a professors/es d’educació física i de monitors esportius, de lleure i d’activitats extraescolars.