en Sin categorizar

La Unió de Botiguers de Reus i Salut i Treball, Servei de Prevenció de Riscos Laborals han signat un conveni de col·laboració que aportarà beneficis en la contractació del servei de prevenció de riscos a les més de dues-centes botigues que formen part del teixit associatiu de la Unió de Botiguers de Reus.

La firma de l’acord que ha tingut lloc a la sala Albert Via del Centre de lectura de Reus, ha estat subscrit avui per Meritxell Barberà, presidenta de la Unió de Botiguers de Reus i Paco Lari, director general de Salut i Treball, esdevé, a més, un primer pas per a teixir noves línies de col·laboració entre ambdues parts, sobretot posant l’accent en la millora de la salut laboral del personal del teixit comercial de Reus i també la seva formació.

La Unió de Botiguers és una entitat viva i activa que defensa la promoció comercial i dona aixopluc al teixit comercial de la ciutat. L’entitat segueix apostant per crear vincles entre les diferents entitats i el teixit empresarial de la nostra ciutat per tal de donar més serveis i avantatges als seus associats

L’empresa Salut i Treball amb més de deu anys d’experiència i seus a Reus, Barcelona i Lleida esdevé pionera en l’estratègia de prevenció de riscos laborals. Durant el decurs d’aquest any, Salut i Treball ha subscrit convenis de col·laboració amb el Gremi de la Restauració de Barcelona, amb el Barcelona Health Hub, el Gremi de Carnissers i també el Gremi de Forners. Fruit d’aquests acords Salut i Treball ofereix beneficis als associats en la contractació del servei de prevenció i, a la vegada, s’estableixen estratègies i solucions específiques a les empreses de cadascun dels sectors empresarials.