en Sin categorizar

“Els valors que també defineixen a Salut i Treball són els de flexibilitat, proximitat, innovació i formació”.

 

Llegeix l’entrevista completa que Diari Més fa a Paco Lari, director general de Salut i Treball:

Salut i Treball va néixer fa gairebé sis anys fruit de la inquietud d’un grup de professionals altament qualificats, liderats per Paco Lari, director general. L’empresa es va proposar, des d’un primer moment, oferir un tracte i una especialització en l’àrea de la prevenció de riscos laborals que els distingís clarament de la competència. I ho van fer amb un esperit innovador, proper i eficient. La fórmula ha reeixit i avui  Salut i Treball opera a tot l’Estat des de Tarragona, Reus i Barcelona. A més, la internacionalització i la diversificació són dos trets més que s’afegeixen a l’ADN d’aquesta companyia.

Quins són els valors de Salut i Treball?

Els valors pel quals ens reconeixen i ens escullen els nostres clients són els de flexibilitat, proximitat, innovació i formació.

La diversificació de la seva empresa és ja imparable…

Si bé ens definim com un servei de prevenció aliè degudament acreditat en el camp de les àrees preventives de seguretat, higiene industrial, ergonomia i psicosociologia i medicina del treball, la diversificació ens ha portat a treballar en el foment dels hàbits saludables a les empreses, i a estar al dia i donar a conèixer els nous riscos laborals lligats a l’ús de la nanotecnologia i a les addiccions, tant les tradicionals com les noves. Aquestes últimes relacionades amb les tecnologies digitals.

Abans ens parlava de la formació, fins a quin punt és important per Salut i Treball?

És decisiva i així ho entenen els nostres clients, que confien en la nostra experiència per impartir als seus equips de treball les actualitzacions de coneixements que els hi calen per estar degudament preparats i formats en matèria de prevenció de riscos laborals. Només l’any passat vam programar 15 cursos cada més. Enguany superarem aquesta xifra.

Però la formació no es queda només a les aules. Així, doncs, per tal de tenir una visió de 360 graus de la realitat empresarial, aquest últim any  hem organitzat a Tarragona i Reus cinc jornades especialitzades que han aplegat a més de 400 empresaris, directius i professionals.

Des de Salut i Treball també s’està realitzant un esforç en la internacionalització, què aporta sortir a l’exterior?

La internacionalització és un aspecte que cada cop té més pes dins la nostra estratègia, per això hem participat activament al Congrés Internacional ORP Conference a Colòmbia (que enguany per primer cop se celebrarà a Madrid), on s’hi organitza una trobada sectorial internacional que ens permet seguir molt de prop i conèixer les últimes tendències del mercat per tal d’adaptar-les al nostre dia a dia i millorar, així, en el servei als clients. A més, sortir a l’exterior et permet contrastar i avaluar l’estratègia i fortaleses de la teva empresa.