en Sin categorizar

Entrevista a Paco Lari, director general de Salut i Treball, publicada a Diari Més amb motiu dels XVIII Jocs Mediterranis Tarragona 2018

Salut i Treball és una empresa “amiga” dels Jocs. Què suposa?

Suposa que des de que vam decidir donar aquest pas hem fet costat a un esdeveniment que, entenem, va més enllà de l’esport per convertir-se en un excel·lent aparador internacional en la promoció dels valors lligats a Tarragona i la seva àrea d’influència.

Per què van fer aquesta aposta per esdevenir patrocinadors?

Entenem que les grans iniciatives, i organitzar els Jocs Mediterranis ho és, necessiten el compromís de tots, també de l’empresa privada. I a Salut i Treball, com a firma fortament arrelada al territori, vam decidir recolzar els Jocs tot aportant-hi el nostre granet de sorra. A més, els valors vinculats al món de l’esport tenen molt a veure amb els que nosaltres promovem i més des de que hem decidit impulsar el concepte Empresa Saludable amb tot un seguit d’ambicioses iniciatives que, aviat, donarem a conèixer.

Com a col·laboradors, què aporta la seva empresa a l’organització dels Jocs i al revés?

Doncs aportem tota la nostra contrastada experiència en el camp de la prevenció de riscos laborals, en el sentit de que una organització que té cura del benestar del seu equip i afavoreix que treballi en les millors condicions possibles és molt més competitiva, la qual cosa té una incidència directa en la rendibilitat de l’empresa.

Per la seva banda, els Jocs han estat per nosaltres un test per mesurar la capacitat en donar resposta a grans reptes. I he de dir que estic molt orgullós ja que he pogut corroborar, una vegada més, el grau de compromís i l’excel·lent feina que ha dut a terme l’equip de Salut i Treball.

Quin impacte creu que deixaran els Jocs al territori?

Els Jocs Mediterranis són una oportunitat única per Tarragona. Això és indiscutible. Per la qual cosa confio que l’organització, que ha gestionat la prèvia dels Jocs i ens ha portat fins aquí, farà una bona feina durant la seva celebració i el que és encara tant o més important: sabrà treure el màxim partit al llegat que ens deixaran.

I dic això ja que la ciutat rebrà dels Jocs unes infraestructures esportives de primer nivell que caldrà optimitzar en quant a ús. A més, Tarragona guanyarà pes i prestigi a nivell internacional.

Per últim, com viurà vostè els Jocs?

Els viuré amb molta il·lusió i amb la satisfacció de que des de Salut i Treball hem fet tot el que estava al nostre abast per contribuir, dins la mesura de les nostres possibilitats, a l’èxit d’un esdeveniment que marcarà un abans i un després a Tarragona.

A la foto de l’entrevista, Paco Lari, director general de Salut i Treball, amb l’armilla utilitzada per aquest esdeveniment i que llueix el logo dels Jocs Mediterranis i el de Salut i Treball.