en Sin categorizar

Èxit total! Amb una Sala d’Actes de la Cambra de Tarragona plena de gom a gom, Neus Pons, Product manager de Salut i Treball, ha presentat en públic les característiques del Segell 5Z, una iniciativa única, disruptiva i transformadora per ajudar les empreses a emprendre el camí cap a l’excel·lència, posant el focus en la salut i benestar dels equips, així com en la cura per la sostenibilitat de l’entorn.

Durant la seva vibrant intervenció, davant d’un públic totalment entregat, Pons ha explicat que el Segell 5Z implica el desenvolupament d’una metodologia de treball basada en la recerca per aconseguir els zero accidents, zero desigualtats, zero desconeixements, zero malalties i zero residus.

Aquesta nova metodologia dota a les organitzacions de les eines d’anàlisi i actuació necessàries per aconseguir un clar avantatge competitiu, a nivell empresarial i millora de la reputació, a nivell social.

Salut i Treball ha estat una de les empreses convidades a prendre part en la dotzena edició del Simposi de Recursos Humans, un referent dins el sector, que organitza la Cambra de Tarragona i la Universitat Rovira i Virgili, amb la participació aquest any d’empreses que són tot un referent a nivell nacional com Port Aventura, Fremap, Adecco, Presspart Manufacturing, Xarxa Santa Tecla o la Diputació de Tarragona.