en Sin categorizar

Demà divendres dia 1 de març, Paco Lari participarà en una nova jornada sobre empreses saludables que es realitzarà al Palau d’Exposicions i Congressos de Santander, acte organitzat per ORP Fundació Internacional i CERpIE. El director general de Salut i Treball serà un dels ponents a la taula rodona “El valor de les persones en l’era digital”, que tindrà lloc a les 11.45h.

La inauguració de l’acte anirà a càrrec de Pedro Mondelo, director del Congreso Internacional ORP, Universitat Politècnica de Catalunya, i de Gema Igual, alcaldessa de Santander.

Mondelo defensa que “la prevenció de riscos laborals (PRL) té el seu sentit de ser a la feina, i aquest moment auri ens marca un abans i un després. Una nova generació de professions i tecnologies permetrà abordar dràsticament, d’una vegada per totes, la reducció de l’accidentalitat. No obstant això, l’aparició d’uns nous nínxols en el mercat laboral que poden generar nous riscos emergents que vam començar a albirar encara de forma borrosa “.

Pel director del Congreso Internacional ORP, l’Empresa Saludable deixa de ser aixopluc protector de persones sanes, per a exercir la seva força i atracció sobre l’entorn, de tal manera que, aquest queda fixat gravitatòriament a la mateixa. “D’aquesta manera, les persones passen a recuperar l’epicentre de l’empresa, que mai haurien d’haver perdut, i es converteixen en els protagonistes únics i privilegiats d’aquesta nova Empresa Saludable que es compromet amb les persones, el seu entorn i de forma conscient amb el planeta “.

“L’Empresa Saludable és l’evidència que les persones són el bé a protegir, però aquesta visió va molt més enllà de la cura dels col·laboradors directes i es converteix, per la bondat del mètode, en protector de totes les persones i l’entorn. és, sense cap dubte, l’element estratègic per al desenvolupament sostenible de la humanitat “, afirma Mondelo.

La jornada es podrà seguir online en directe a través de streaming.

+ Info:

Empresas Saludables: El valor de las Personas en la Era digital-01/03/2019