Salut i Treball organitza un Curs Nivell Bàsic Riscos Laborals de la Construcció de 60 h a Reus que tindrà lloc els dies 19 i 26 de juliol i 2 i 9 de agost de 2019.

L’horari serà de 8 h a 13 h al Centre formatiu, C / Boule, 2, 4‐1 Cambra de Comerç de Reus.

Aquest curs té una durada de 60 hores, de les quals 40 hores s’imparteixen de forma online i les 20 hores restants són presencials dividides en quatre sessions de cinc hores cadascuna, en les instal·lacions del client.

En finalitzar el curs presencial l’alumne haurà de superar una prova d’avaluació. Posteriorment, haurà d’accedir al curs des de la Plataforma en línia de Formació i cursar tots els mòduls de formació fins a completar tot el contingut del curs, equivalent a 40 hores per obtenir el diploma acreditatiu, de conformitat amb la normativa vigent.

La finalització del curs s’atorga l’acreditació necessària pel que fa a formació de nivell bàsic en prevenció de riscos laborals.

El Curs bàsic de Prevenció de Riscos Laborals té com a finalitat dotar l’alumne de les capacitats i habilitats necessàries per poder col·laborar en la gestió de la prevenció en l’àmbit del sector específic del que es tracta.

+ Info i/o reserva del curs: formacion@sitprevencio.cat, telèfon 600 770 905

Per informar-se sobre el curs poden trucar de dilluns a dijous, de 8 h a 14.30 h i de 15.30 h a 19 h i divendres, de 8 h a 14.30 h.