Salut i Treball organitza un Curs bàsic de prevenció de riscos laborals per a la Construcció a Reus. Teleformació mixta de 60 hores, de les quals 40 hores s’imparteixen de forma online i les 20 hores restants són presencials dividides en quatre sessions de cinc hores cadascuna. Els dies de les sessions presencials són 1, 8, 15 i 22 de febrer de 2019. I l’horari, de 8 a 13 hores, a la seu de Reus, carrer Boule, 2 4-1, Cambra de Comerç de Reus.

En finalitzar el curs presencial l’alumne haurà de superar una prova d’avaluació. Posteriorment, haurà d’accedir al curs des de la Plataforma en línia de Formació i cursar tots els mòduls de formació fins a completar tot el contingut del curs, equivalent a 40 hores per obtenir el diploma acreditatiu, de conformitat amb la normativa vigent.

La finalització del curs s’atorga l’acreditació necessària pel que fa a formació de nivell bàsic en prevenció de riscos laborals.

El Curs bàsic de Prevenció de Riscos Laborals té com a finalitat dotar l’alumne de les capacitats i habilitats necessàries per poder col·laborar en la gestió de la prevenció en l’àmbit del sector específic del que es tracta.

+ Inf i / o reserva del curs: formacion@sitprevencio.cat, telèfon 600.770.905