en Sin categorizar

Astrid Barqué, directora de Vitampleni, anirà a la Cambra de Tarragona el 23 de febrer a les 8,45 hores del matí per tal de prendre part a una nova edició del cicle de jornades “Bon dia Tarragona”, que organitza la Corporació tarragonina en col·laboració, en aquesta ocasió, amb Salut i Treball, Servei de Prevenció de Riscos Laborals.

Barqué parlarà de “La salut com a element vital per al rendiment i la felicitat”. En el decurs de la seva intervenció explicarà que la clau per poder rendir al màxim és estar sa, no només a la feina, sinó també a l’esport i a la vida en general. Ser una persona que treu rendibilitat del seu temps, i aconsegueix els seus objectius és ser una persona més feliç. Astrid Barqué assenyalarà aquells aspectes decisius que cal treballar de la salut a la feina i a la vida, i com les empreses poden afavorir-ho i potenciar-ho per tenir treballadors més feliços i per tant, més eficaços.

Astrid Barqué és diplomada en Educació física, llicenciada en Ciències de l’esport, coach nutricional i titulada en cuina natural i terapèutica. És professora a la Universitat Internacional de Catalunya en el grau d’Educació física. I professora experta a la UOC en el postgrau d’Alimentació esportiva.

Ha creat Vitampleni, un projecte empresarial on es dedica a crear continguts d’hàbits saludables per a les empreses, fer tallers d’alimentació saludable a l’aula de cuina del seu centre o també als centres que ho sol·liciten. I fa equip amb nutricionistes, dietistes i psiconeuroinmunòlegs del centre Vitampleni per fer assessoraments alimentaris personalitzats i ajudar a les persones a menjar millor i a estar més sanes.

Li agrada autodefinir-se com a “educadora en hàbits saludables”, perquè creu fermament que la millor manera d’estar més sa és estar informat i l’eina més potent n’és la pedagogia; és per això que dedica molt de temps a la divulgació de continguts per diferents vies comunicatives com ràdio, televisió i diferents vídeos, podcasts, articles i publicacions a xarxes socials. És una apassionada dels esports de muntanya i a la natura. És mare de 3 fills i una gran amant de la família.

Es prega confirmació d’assistència al 977 346080 o info@sitprevencio.cat